Long Beach Resort

Eten & Drinken bij Long Beach Resort Alanya

In een All Inclusive hotel zitten eten en drinken grotendeels bij de prijs in. Zo ook bij het Long Beach Resort in Alanya. In dit artikel kan je direct lezen wat de mogelijkheden zijn op het gebied van eten en drinken bij het Long Beach Resort Alanya.

Ontbijt, lunch en diner in het buffetrestaurant

Begin je dag uitgeslapen en geniet van het heerlijke ontbijtbuffet die je in het buffetrestaurant kunt nemen. Je kunt ontbijten tussen 07.00 – 10.00 uur. Als je wat langer wilt uitslapen, kun je er ook nog voor kiezen om te ontbijten tussen 10.00 en 11.00 uur. In ditzelfde restaurant kun je lunchen tussen 12.00 en 14.00 uur. Allerlei lekkernijen zijn er dan te proeven. En ’s avonds eet je in ditzelfde buffetrestaurant.

Long beach restaurant

Snacks

Heb je na de lunch zin wat snacks? In de verschillende bars van het Long Beach Resort kun je wat te eten krijgen. Dit is van 12.00 -17.00 uur geopend. In diezelfde tijd wordt er koffie e thee geschonken. Neem er gerust een koekje bij.

à-la-carterestaurants

Wat erg bijzonder is aan dit hotel, is dat het maar liefst vijf goede à la carte restaurants heeft. Zo heb je voldoende keuze om te kiezen Je kunt in deze restaurants eten tussen 19.00 en 21.30 uur. Maak van tevoren wel even een reservering, zodat je gegarandeerd bent van een tafel.

Wil je weten wat de Turken eten? Ga dan naar Hünkar. Dit Turkse à-la-carterestaurant zal je laten genieten van Turkse specialiteiten. Leer met stokjes eten in Chinees à la carte restaurant Dragon. Er is een Mexicaans restaurant, El Sombrero, waar je kunt genieten van Mexicaanse delicatessen. Ga voor de heerlijkste pasta en pizza’s naar Bon Apetito: een Italiaans à la carte restaurant waar ze weten hoe je Italiaans moet koken. En als laatst is er ook nog een Mediterraan restaurant, met van alles op de kaart.

Voor de à la carte restaurants moet je reserveren. Je mag er één keer per week ‘gratis’ eten in één van de à-la-carterestaurants. Dit zit in je All Inclusive verblijf. De restaurants zijn voornamelijk in de zomer open, dus vraag daar even naar bij het boeken van dit hotel.

A la carte restaurant Long beach

Drankjes bij Long Beach Resort Alanya

Naast de restaurants, kun je ook snacks, ijs of fruit halen in één van de tien bars. Tegen betaling kun je drinken in flessen, versgeperste vruchtensap, roomservice en import drank krijgen.

Buiten & binnen eten

Je kunt binnen eten, maar met het mooie weer is het personeel voornamelijk gericht op het buitenterras. Daar zullen de meeste mensen willen eten. Je kunt ook in het buffetrestaurant eten. Je All Inclusive verblijf is hierop gebaseerd. In dit restaurant kun je elke dag profiteren van al het lekkers dat je voorgeschoteld krijgt. Je hebt er salades, vlees, vis, friet, rijst. Noem het maar op!

Snacks laat in de avond

Kun je ’s avonds niet slapen omdat je honger hebt? Gelukkig is er ook nog een mogelijkheid om midden in de nacht te snacken. Dit kan tot 01.00 uur in één van de bars.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 1291 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen