Long Beach Resort

Reviews

Deel jullie reviews

Zelf ervaring met een verblijf in het Limak Lara de luxe Resort? Geef ons en anderen je mening door middel van jullie reviews!

reviews

Beoordeling toevoegen


Beoordeling toevoegen
* Required Field

Goede morgenMijn vakantie Long Beach hotel alanya 2017 zit er weer op Na een jaar hard werken was het eindelijk zo ver onze vakan

Jun 25, 2017 by richard
Bezoekdatum: Juni 2017 

Goede morgen



Mijn vakantie Long Beach hotel alanya 2017 zit er weer op



Na een jaar hard werken was het eindelijk zo ver onze vakantie waar we voor de 2e jaar naar uit gekeken hadden , normal doen we nooit een 2e jaar naar het zelfde hotel

Maar het was ons zo goed bevallen zie verslag dat we wederom naar long beach zijn gegaan



Wederom een top vakantie , veel verrmaak en plezier ,Hotel is netjes en schoon gastvrij en behulpzaam als er wat is gaat men gelijk voor je aan de slag, is een groot hotel maar door de vele zwembaden merk je niet veel van de drukte .



Onze speciale dank gaat uit naar het alimatie team wat een energie hebben die mensen in de zon , veel leuke spelletjes bij het zwembad en diverse andere activieteiten op het complex

super schuimparty s ,disco s , theater voorstellingen ,show s enz .



Maar de reden dat we voor het 2e jaar terug zijn gegaan is toch wel voor de personelijke benaderingen van het alimatie team die tussen door een praatje maken met de gasten zo dat je een band met ze krijg .



top bijzonderden in onze vakantie wil ik wel even extra melden het 11 jarige bestaan van Long Beach

Begon met lekker eten op een leuk aan gekleed terras bij het hoofd gebouw wat goed en gezellig was .

met mooie dans voorstellingen met dansers van verschillende steilen en als klap op de vuur pijll een ballonregen van ballonen en een vuurwerk show wat groots en mooi was , dus zeer veel complimenten voor het alimatie team wat schijnt onder zeer profesionele leiding staan zo bleek van de heer Tibet ( onze dank daarvoor ). zulke shows blijven je bij





Min puntjes zijn er natuurlijk ook altijd , zo vinden wij dat de nacht manager te veel aanwezig is en zelf aanwezig is bij de activieteiten die worden geregeld door het hotel ( alimatie team ) wanneer hij aan wezig is bij de gasten ( bv in de disco , muziekavonden of andere activiteiten ) merk je dat de mannen en vrouwen van het alimatie team iets ingehouden zijn , terwijl hun de smaak makers zijn van ons verblijf in Long beach

Mijn advies zou zijn laat hun ( alimatie team ) werk doen , doen ze fantastisch





daar om geef ik ons verblijf een dikke 9 had mischien wel een 10 kunnen zijn als de nachtmanager niet zo duidelijk aanwezig was wat duidelijk de sfeer/beleving op sommige momenten drukte bij de feesten .



gaan we 2018 ook naar longbeach ?, denk het wel met zo alimatie team is elke vakantie een feest .





met vriendelijk groeten

Richard



Nogmaals dank voor de personelijk benadering van jullie alimatie team


Wij hebben in de herfstvakantie er genoten tijdens ons verblijf in dit hotel/resort. Duplexkamer was bij aankomst erg schoon en netjes, daarna elke da

Oct 25, 2014 by Familie Kwast
Bezoekdatum: Oktober 2014 

Wij hebben in de herfstvakantie er genoten tijdens ons verblijf in dit hotel/resort. Duplexkamer was bij aankomst erg schoon en netjes, daarna elke dag 'linnenservice' en schoonmaak. Top dames! Veel keuze in eten: voor-, hoofd- en nagerechten. Fruit is goed. Altijd koffie en thee beschikbaar en gedurende de hele dag diverse soorten eten. Fitnessruimte: ok. Zwembaden: top! Glijbanen: nog beter! Er zijn er inmiddels meer dan de foto's laten zien: echt een aanrader voor gezinnen met kinderen die hun diploma op zak hebben. Bediening en service van alle medewerkers erg goed. Ik zou hier zo weer een weekje naar toe gaan, heerlijk.


Top hotel! Mooie kamers (we hadden een duplex kamer), inderdaad begin even muf maar even een balkon raam open en alles had zo weer een frisse geur. I

May 04, 2014 by Ramona
Bezoekdatum: April-mei 2014 

Top hotel!
Mooie kamers (we hadden een duplex kamer), inderdaad begin even muf maar even een balkon raam open en alles had zo weer een frisse geur. Iedere dag keurig schoongemaakt!
Eten niets op aan te merken, ruime keuze en ik heb genoeg recensies gelezen waar ze aangaven dat het lauw was... Dit kwam zeker niet door het hotel!! Dit zijn de gasten die te lam zijn om weer netjes de bakken te sluiten. Bediening goed, en koks petje af voor wat jullie iedere dag weer presteren voor zoveel mensen.
Zwembaden waren prima, echter maar 1 buitenbad wat verwarmd werd en de rest toch wel ijsklontjes water. Zee en strand prima, ligbedden top en strand ziet er goed verzorgt uit.
Animatie en organisatie top!
Een geweldig hotel wat zeker de moeite waard is zeker met kleine kinderen, die van ons (5,5 jaar) heeft zich prima vermaakt, ook de kids club was goed en ze werden goed bezig gehouden.
Zeker een aanrader!!


zeer prettige service, gratis wifi en een positieve sfeer. het eten is niet om naar huis over te schrijven. koud en het vlees was niet helemaal gaar.

Apr 06, 2014 by maikel
Bezoekdatum: Maart/19 

zeer prettige service, gratis wifi en een positieve sfeer. het eten is niet om naar huis over te schrijven. koud en het vlees was niet helemaal gaar. ik zei er direct iets van en het werd keurig en snel opgelost. vorig jar in long beach was het eten erg goed? desondanks een heerlijke vakantie gehad


voor mij was het iets te warm. mooie omgeving en een imposant verblijf maar nooit meer in juli. de zwembaden waren schoon. de kamers niet. hier en daa

Apr 03, 2013 by T. Elsman

voor mij was het iets te warm. mooie omgeving en een imposant verblijf maar nooit meer in juli. de zwembaden waren schoon. de kamers niet. hier en daar lag stof en bij aankomst rook de kamer muf. even alles luchten voor dat we settelen.
het eten was aardig. echter was de bediening niet altijd attent. ik heb meerdere keren de aandacht moeten vragen voor een drankje. dat terwijl je verwacht dat een ober zo nu en dan even langskomt.
bijna dagelijks ging ik naar het wellness centrum. ik heb een fijne vakantie gehad en het was een mooie week


Indrukwekkend en groot hotel. Het was allemaal goed onderhouden en schoon. Het is een fijn gevoel als je lekker kunt slapen zonder dat je vreest voor

Jun 09, 2012 by G. Verhagen

Indrukwekkend en groot hotel. Het was allemaal goed onderhouden en schoon. Het is een fijn gevoel als je lekker kunt slapen zonder dat je vreest voor insecten. De airco deed het op de eerste dag niet en werd pas de dag erna gerepareerd. De eerste dag kwam er wel iemand naar kijken, maar die kwam er niet uit. Wij (vriend en ik) hadden een kamer met zeezicht. Als je dit voor elkaar kan krijgen: DOEN! Prachtig en eindeloos uitzicht zoals het hoort. In het resort is heel veel te doen. Ik kom daar vooral om bruin te worden en te genieten. De sauna was lekker en het bubbelbad is erg fijn. De glijbanen zijn chaotisch door de drukte. De entertainment is vooral voor kinderen bedoeld. Het uitgaan in het resort was goed te doen en precies goed in volume.


Reisgezelschap: mijn man en twee dochter van 11 en 15.Onze kinderen hebben zich goed vermaakt en dat is al erg belangrijk voor ons. We hebben heerli

Jan 07, 2012 by Amber

Reisgezelschap: mijn man en twee dochter van 11 en 15.
Onze kinderen hebben zich goed vermaakt en dat is al erg belangrijk voor ons. We hebben heerlijk weer gehad en waren vooral op het strand (aanrader). Het eten was goed en in overvloed aanwezig. Jammer dat sommige gasten er een zooitje van maken, want all inclusive betekent voor ons niet dat je volle borden met eten schaamteloos kunt laten staan. Een verschil in normen en waarden tussen ons en Russen. Verder geen last gehad van anderen en genoten van een heerlijke vakantie. De kamers waren schoon. Als je goed keek waren er dingen die beter kunnen. Er lagen bij ons een paar losse munten op tafel naast de portemonnee van mijn man. Die waren meegenomen door de schoonmaakster. Het was niet bedoeld als tip, maar daar maakten we geen probleem van. De ligging is erg rustig, wat voor ons perfect was. Er is veel te doen in het resort voor 8 dagen. Wie weet gaan nog eens heen, maar proberen elk jaar een andere bestemming.


Ik hou niet van reviews schrijven, maar dit was me een vakantie. Het resort was mooi, het eten goed, en het personeel maakt mij bar weinig uit. Als ze

Sep 18, 2011 by Tylo Elsman

Ik hou niet van reviews schrijven, maar dit was me een vakantie. Het resort was mooi, het eten goed, en het personeel maakt mij bar weinig uit. Als ze maar mijn drankje bijvullen. Met 2 vrienden ben ik hier geweest en ik kan je zeggen dat we weinig hebben geslapen. Vaak uitgeweest in Alanya en de hele dag op het strand gelegen. Leuke gasten in het resort. Jongeren zoeken elkaar een beetje op. Mooi 😉


Long Beach Resort , USA 4.6 5.0 8 8 Goede morgenMijn vakantie Long Beach hotel alanya 2017 zit er weer op Na een jaar hard werken was het eindelijk zo ver onze vakantie waar we voor de 2e jaar
Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 501 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen