Long Beach Resort

Hotelkamers Long Beach Resort Alanya – welke soorten zijn er?

Een vakantie in het Long Beach Hotel is genieten. Je hebt de keuze uit meerdere kamers, maar dat is ook afhankelijk met hoeveel personen je gaat en de beschikbaarheid in het hotel. Niet elke kamer heeft zeezicht, maar daar kun je wel naar vragen.

Alle hotelkamers zijn voorzien van een minibar, televisie met muziekkanalen, telefoon, een kluisje en airconditioning. Daarnaast heeft natuurlijk elke hotelkamer een eigen badkamer met een wastafel, spiegel en föhn, een bad of een douche en een toilet. Bovendien heeft elke kamer een balkon waar je de zonnestralen op je gezicht kunt voelen.

Je hebt kamers voor stellen, maar ook kamers waar je met 6 volwassenen in kunt. Hierdoor zijn de hotelkamers van het hotel voor allerlei soorten gasten geschikt.

Hieronder vind je een overzicht met de beschikbare kamers van het Long Beach Resort.

Standaardkamer 1

Deze kamer is gelegen in het hoofdgebouw en is geschikt voor twee tot drie volwassenen en één kind. De kamers hebben of twee eenpersoonsbedden of één tweepersoonsbed en één sofa bed. Er is een balkon met zitje.

De kamer is voorzien van gratis wifi, televisie, een minibar, airco en een gratis kluisje. De badkamer heeft een bad of douche, toilet en föhn.

Standard room

Mindervalide kamer

Deze kamer is gelegen in het hoofdgebouw en is geschikt voor mensen die mindervalide zijn. De kamer heeft één eenpersoonsbed, één tweepersoonsbed en één sofa bed. Er is een balkon met zitje.

De slaap- en badkamer is helemaal ingericht voor mensen die mindervalide zijn om hen in alle gemakken te voorzien. Verder heeft de hotelkamer gratis wifi, televisie, een minibar, airco en een gratis kluisje. De badkamer heeft een bad of douche, toilet en föhn.

Familie Duplex

Deze hotelkamer is geschikt voor vier volwassenen en één kind. De kamer heeft twee slaapkamers. Een met één tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden. Er is een balkon met zitje. Doordat de slaapkamers verdeeld zijn over twee verdiepingen, heb je net wat meer privacy aangezien je als ouders op een andere verdieping kan slapen.

De kamer is voorzien van gratis wifi, televisie, een minibar, airco en een gratis kluisje. De badkamer heeft een bad of douche, toilet en föhn.

Familie duplex

Familie Duplex Suite

Deze hotelkamer is geschikt voor vijf volwassenen en één kind. De kamer heeft twee slaapkamers. Een met één tweepersoonsbed en één eenpersoonsbed. De andere slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. Er is een balkon met zitje.

De kamer is voorzien van gratis wifi, televisie, een minibar, airco en een gratis kluisje. De hotelkamer heeft twee badkamers. Elke badkamer heeft een bad of douche, toilet en föhn.

De villa

De villa ligt in het tuingebouw. De villa heeft één tweepersoonsbed, twee losse bedden in aparte slaapkamer.

De villa heeft een eigen zonneterras en zwembad waar je privé gebruik van kunt maken.

villa

Familie Chalet

De chalets zijn voor vier volwassenen. De chalet heeft twee slaapkamers. Een met één tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden. Er is een balkon en terras aanwezig.

De badkamer heeft een douche, toilet en föhn.

chalet

Junior Suite

Deze suite is geschikt voor vier personen. De kamer heeft twee slaapkamers. Een met één tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Er zijn ook twee balkons aanwezig.

De kamer is voorzien van gratis wifi, televisie, een minibar, airco en een gratis kluisje. De badkamer heeft een bad of douche, toilet en föhn.

Jacuzzi Suite

Deze suite is geschikt vier tot vijf personen. Het heeft twee aparte slaapkamers met prima bedden. Elke kamer heeft zijn eigen balkon.

Naast dat de kamers hun eigen balkon hebben, hebben ze ook elk hun eigen badkamer. Daarnaast is er een sauna, Jacuzzi en lcd tv aanwezig.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 1291 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen