Long Beach Resort

Reizen

Het reizen naar het Long Beach Resort in Alanya

Je vliegt rechtstreeks vanuit Nederland naar de Turkse kustplaats Alanya. Je vliegt naar het vliegveld Alanya, International Airport. Deze plaats is een gewilde vakantiebestemming door zijn ligging, het mooie strand en de plaats zelf. De vlucht er naartoe duurt ongeveer 3,5 uur. Vanuit Nederland vlieg je onder andere met Transavia, Lufthansa, Corendon of TUIfly.

Ga je met een organisatie? Dan wordt de reis voor je geregeld en hoef je nergens meer naar om te kijken. Op het vliegveld Alanya staat een transfer voor je klaar die je naar het hotel brengt. Controleer dit nog even bij het boeken van je vakantie. Heb je zelfstandig geboekt? Dan kun je op verschillende manieren bij het resort komen. Je kunt vanaf het vliegveld Alanya een bus nemen en dan moet je waarschijnlijk in het centrum van Alanya nog wel overstappen. Je kunt met de taxi gaan, maar dat is wel wat duurder. En ook kun je ervoor kiezen om een auto te huren op het vliegveld Alanya. Toch komt dit minder voor, omdat dit hotel vaak in combinatie met vlucht en transfer wordt aangeboden.

Vanaf 14.00 uur kun je inchecken in het Long Beach Resort. Ben je al eerder in het hotel? Geen probleem. Het Long Beach Resort heeft een bagageruimte waar je je spullen even kunt opslaan. Je kunt, voordat je je hotelkamer in kunt, alvast even een drankje nemen. Ook kun je je settelen bij het zwembad of het strand. Of verken gewoon alvast even de omgeving Voordat je het weet is het 14.00 uur en kun je je kamer in. Op de dag van je vertrek dien je je voor 11:30 uur weer uit te checken. Vlieg je wat later op de dag? Ook dan kun je nog gebruik maken van de bagageruimte die het hotel als faciliteit aanbiedt.

170621-planes-flying-summer-feature

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 401 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen